Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!



Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


maanantaina, kesäkuuta 27, 2005

Omituinen juttu

Vaasan valtuutettujen meili-osoitteita ei löydy

Minulla olisi asiaa kaikille Vaasan kaupunginvaltuutetuille ja kaupunginhallituksen jäsenille puolueeseen ja sukupuoleen katsomatta. Mutta heidän meili-osoitteitaan ei löydy kaupungin sivuilta.

Koska minulla oli asiaa kaupunginkirjastoon, niin päätin kysyä osoitteita samalla kaupunki-infosta. Kaupunki-info ystävälliset rouvat ihmettelivät minun kanssani asiaa ja kertoivat että muutkin ovat kyselleet. Heillä ei osoitteita ole.

Kun kysyin syytä siihen, että miksiköhän meili-osoitteita ei ole saatavilla, arvelivat rouvat, että ehkä kaikki valtuutetut eivät halua meili-osoitteitaan julkisiksi.

Ei osoitteita julkiseksi!?
Mikä se sellainen kunnanvaltuutettu on, joka ei halua käydä keskustelua valitsijansa kanssa ja joka ei halua kuulla mitä mieltä hänen tekemisistään kaupunkilaiset ovat? Kyllä kunnanvaltuutetun on kestettävä myös kritiikkiä.

Tästä eteenpäin
Kaupunki-infon rouva lupasi lähettää pyyntöni meili-osoitteista Erja Rahkolle kaupunginkansiaan. Nyt vain odottamaan vastausta. Vastauksen jälkeen julkaise osoitteet tällä sivulla niin, että ne ovat kaikkien käytössä mahdollisimman helposti. Nekin osoitteet kaivan esille, jotka sijaitsevat weppimeilissä.

Näin valtuutetut saavat vähitelleen tottua siihen, miten demokratia pelaa tänä kovasti mainostettuna e-aikana. Haluan erikseen niiden valtuutettujen nimet, jotka eivät halua antaa meili-osoitettaan julkiseksi.

Nytkin on tietysti mahdollista lähetellä meililejä etunimi.sukunimi(at)vaasa.fi osoitteella mutta kokoava lista puuttuu.

Kaupunki-infossa kävin maanantaina kello 11.30
Lista tuli kello 16.10

Vaasan kaupunginvaltuutetut

16Kommenttisi:

At 12:49 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hyvä, hyvä
mutta kaupungin on julkaistava sivuilaaan myös luotttamusmiesten - siis lautakuntien jäsenten meiliosoitteet. MInulla olisi asiaa esimerkiksi kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsenille.

 
At 12:53 ip., Anonymous Anonyymi said...

Minä olisin sähköpostiosoitteiden puutetta enemmän huolissani siitä, että miten saataisiin parhaat henkilöt edes pyrkimään valtuustoon tai muihin luottamustehtäviin. Kunnallisista luottamustehtävistä tuntuu saavan enemmän kateutta kuin kunniaa. Myöskään mammonaa tai valtaa ei järin paljon ole jaossa. Miksi siis sinne pyrkisi kukaan sellainen, jolla on ajallensa muutakin käyttöä ?

 
At 4:04 ip., Anonymous Anonyymi said...

No, onhan niitä maailmassa rehellisiäkin ihmisiä, jotka haluavat ajaa yhteistä hyvää. Tietysti myös toisin päin.

Kyllä meileillä on tässä oma pieni osuutensa. Kun valtuutettu X tekee jotain sellaista, mistä hän vaalilupauksissaan ehdottomasti kieltäytyi ja saa 300 meiliä, niin johan siinä ukko rupeaa miettimään uudeleeenvalintaa.

Valtuutetut ja meili kuuluvat ehdottomasti yhteen.

 
At 4:55 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mahdoattoman hiaeno homma. Nyt voi lähteä meilaamaan.

 
At 5:48 ip., Anonymous Anonyymi said...

Eihän asia ratkea sillä, että valtuutettujen e-mailit saa tämän sivun kautta, vaan sillä että Vaasan kaupunki tarjoilee valtuutettujen nimet sivuillaan.

 
At 9:18 ip., Anonymous Anonyymi said...

Vaasalainen - haloo!Äkkiä pois @-merkilliset mailiosoitteet netistä! Pitää laittaa etunimi.sukunimi -tekniikalla tai sitten vaikka _AT_ merkinnällä.
Roskapostisoitekauppiaiden hakurobotit kaappaavat nuo mailosoitteet hetkessä ja niin on roskapostia valtuutettujen mailiboxit täynnä. Siinä jää sitten asiallisetkin sanomat jalkoihin!

 
At 10:03 ip., Anonymous Anonyymi said...

Myös mailiosotteiden uudelleenkirjoitusta kannatan.

Miten muuten päteeköhän tuohon listaan henkilötietolaki.. ?

 
At 11:36 ip., Anonymous Anonyymi said...

Todellakin, olen samaa mieltä kuin täällä jo joku kirjoittikin, kenekään meiliosoitteita ei tule julkaista oikeassa muodossa. @-merkit pois heti. Valtuutetut tulevat saamaan aivan muutraman päivän kuluessa _loputtomiin_ jatkuvaa kaupallista roskapostia! Etsi nyt sitten satojen roskapostien seasta asialliset viestit.

 
At 11:16 ap., Blogger Tapio Parkkari said...

Kiitos aivan aiheellisesta huomautuksesta. Asia on nyt hoidettu.

 
At 11:24 ap., Anonymous Anonyymi said...

En usko että meiliosoitteiden julkaisemiseen pätee henkisuojalaki. Meiliosoitehan on kuin puhelinnumero.

Sitäpaitsi kysymys on periaatteesta eli siitä että valtuutettujen on oltava kaikkien äänestäjiensä tavoitetavaissa.

Useiden kaupunkien nettisivuilla yhteyksiä jopa "tarjoillaan" kuntalaisille, mutta ei näemme täällä.

 
At 11:25 ap., Anonymous Anonyymi said...

Eikö NYT olisi ensimmäinen tilaisuus käyttää listaa Sportin tapauksessa!

 
At 4:05 ip., Anonymous Anonyymi said...

Itse lautakunnan jäsenenä kannatan lämpimästi sitä, että kaikkien luottamushenkilöiden sähköpostiosoitteet tulisivat Vaasan kaupungin nettisivuille. Olisi hienoa, jos ihmiset voisivat ottaa yhteyttä heitä askarruttavissa asioissa ja luottamushenkilötkin voisivat kuulla aivan uusia näkökantoja!

 
At 1:49 ip., Anonymous Anonyymi said...

Totta kai mailiosoitteet pitää julkaista kaikilta luottamushekilöiltä - ei vain valtuutetuilta. (mutta ilman @ merkkiä!) Kirjoitelkaa mailia asiasta Lyylille eli Merja Lemiselle Kansalaisinfoon. Kyllä Merja järjestää!

 
At 11:15 ap., Anonymous Anonyymi said...

Tuntuu jotenkin siltä että nykyaikainen keskusteluyhteys kuntalaisten ja luottamusmiesten ja virkamiesten välillä ei oikein toimi.

Kyllä päätöksenteon on oltava täysin läpinäkyvää. Tällainen blogi auttaa ensihätään.

 
At 4:55 ap., Blogger Unknown said...

louis vuitton outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, air jordan pas cher, prada outlet, chanel handbags, longchamp pas cher, longchamp, polo ralph lauren outlet, louboutin, gucci outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, longchamp outlet, nike air max, louboutin shoes, ugg boots, nike roshe run, louboutin pas cher, tory burch outlet, burberry, ralph lauren pas cher, michael kors, nike free, air max, nike outlet, cheap oakley sunglasses, louboutin outlet, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, ray ban sunglasses, kate spade outlet, jordan shoes, tiffany jewelry, oakley sunglasses, nike free, replica watches, ugg boots, nike air max, prada handbags, sac longchamp, uggs on sale, replica watches, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, longchamp outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tiffany and co

 
At 5:04 ap., Blogger Unknown said...

soccer shoes, vans shoes, louboutin, vans, herve leger, instyler, asics running shoes, hollister, ghd, lululemon, converse, birkin bag, nike roshe, hollister, mac cosmetics, north face outlet, new balance, ray ban, mcm handbags, hollister, nike huarache, insanity workout, celine handbags, nfl jerseys, nike air max, timberland boots, nike air max, chi flat iron, ralph lauren, babyliss, abercrombie and fitch, lancel, jimmy choo shoes, gucci, longchamp, nike trainers, soccer jerseys, converse outlet, oakley, beats by dre, mont blanc, baseball bats, iphone cases, wedding dresses, reebok shoes, p90x workout, bottega veneta, valentino shoes, ferragamo shoes, north face outlet

 

Lähetä kommentti

<< Home