Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!



Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


torstaina, maaliskuuta 24, 2005

Varastotilaa

Mitä tehdä kun säilytystila loppuu?
Vaasasta ilmeisesti puuttuu yritys, joka tarjoaa lämmintä varastotilaa esimerkiksi koti-irtaimiston varastoimiseen. Olisiko Kruunumakasiinista tällaiseksi varastotilaksi? Esim. minulla on rompetta, jota en koskaan käytä, mutta en henno poiskaan heittää.

Lapset lähtevät maailmalle ja vanhemmat muuttavat pienenpään asuntoon. Pian huomataan että rakkaille huonekaluille, jotka on säästetty lapsille, ei löydy edullista lämmintä varastotilaa. Tai perhe muuttaa ulkomaille pariksi vuodeksi ja haluaa vuokrata kotimaassa olevan asunnon kalustamattomana. Koti-irtaimistolle vain ei löydy säilytystilaa.

Näitä variaatioita on satoja. Joskus voi olla tarve säilyttää talven yli vain autonrenkaat tai suksiboxi. Joskus äänilevy, cd- tai kirjakokoelma paisuu aivan liian isoksi. Ongelma tulee helposti eteen 1990-luvulla rakennetuissa asunnoissa, missä ei enää ole perinteistä vintti ja kellaritilaa. Mikä siis neuvoksi?

Vaasasta tiedän sen verran, että Maasillan takana oleva Lytzin rengasliike säilyttää kohtuu hintaan autonrenkaat sesonki kerrallaan. Muusta vastaavasta vaasalaisesta palvelusta en tiedä.

Pieni googlettaminen sanoilla varastotilaa, varastointia, säilytystilaa, varasto, itsepalveluvarasto, kotivarasto, minivarasto, omavarasto, varavarasto, lämmintä varastotilaa, tuo asiaan kummasti lisävalaistusta. Varsinkin pääkaupunkiseudulla ovat varastotilaa tarjoavat palvelut jo varsin kehittyneitä. Parhaimmat palvelut kertovat netissä laajasti ja monipuolisesti palveluistaan sekä antavat ymmärrettäviä vinkkejä tilaa tarvitseville.

Tässä pari nyrkkisääntöä: Ford Taunus pakettiautoon mahtuvat tavarat mahtuvat 3:n neliömetrin varastotilaan tiiviisti pakattuna tai kahden huoneen ja keittiön tavarat mahtuvat pohjapinta-alaltaan 3-4:n neliömetrin varastotilaan. Vastaavasti 4h ja keittiön koti-irtaimisto mahtuu pohjapinta-alaltaan 6-10 neliömetrin tilaan.

Pieni lista säilytettävistä tavaroista
Urheilu- ja vapaa-ajan välineet
Suksiboksit
Huonekalut
Autonrenkaat
Polkupyörät
Kirjanpitoaineiston säilytys
Kausituotteet
Mainosmateriaali
Konttoritarvikkeet
Työkalut

Tutki konseptia:

Itsepalveluvarastot
Varastotilaa
Bunkkeri.fi (autot)

vaasalaisia sivusto” haluaa palvella vaasalaisia yhteistyössä vaasalaisten kanssa. Jätä kommenttiosuuteen tiedot tietämistäsi vaasalaiista palveluista tai kohtuullisen ajomatkan päässä olevistä palveluista. Jätä myös kommenttisi jutusta.


Ota kantaa ja anna palaa! Klikkaan alapuolella olevaa comments linkkiä ja jätä anonyymiviesti tai viesti omalla nimelläsi. Voit lähettää jutun myös kaverillesi klikkaamalla kirjekuoren kuvaketta.

12Kommenttisi:

At 4:18 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tämä oli Suomi24 Vaasan keaskustelusivulla:

Täh? Vaasan Ikkunassa on 2 ilmoitusta, joissa vuokrataan varastotilaa:

Koppivarastoja 5-20 m2 keskustassa. Vaasan Koppivarasto Oy 0400-669 292

Lämmintä varastotilaa 20-90 m2, 1 km keskustasta
0500 361 309

Pikipruukki taitaa myös vuokrata varastotilaa, tai Vaasan Kaupunki- ainakin ennen vuokrasi.

 
At 6:40 ip., Anonymous Anonyymi said...

"Oikea" varastotilaa myyvä yritys on sellainen, jolla on nettisivut tai ainakin sähköpostiosoite ja vähintään monistettu hinnasto neliövuokrista.

Pikkuyritykset,joiden "puhelinkeaskus" on kännykässä etutaskussa ja talousosasto lompakossa takataskussa ovat siinä mielesasä ongelmalalisia että niiden neliöhinta muodostuu puhelinkeskustelussa syntynaeen mielikuvan mukaan.
Tämä näin yleisenä toteamuksena.

 
At 8:43 ip., Anonymous Anonyymi said...

Vaasasta tuntuu puuttuvan ammattimaisesti johdettu varastitilaa kauppaava yritys, jolla on homma hanskassa.

 
At 6:15 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tarve tällaiselle yritykselle on valtava. Uskon että se olisi menestyvä bisnes. Tässä vihje taloyhtiöille ja yrityksille, joilla on vapaata varastotilaa. Eniten lienee tarvetta juuri "koppivarastoille". Kppien kk-vuokra saisi olla jotain 10-15 euroa, jos pohja-ala on esim. 3-4 neliötä.

 
At 6:51 ip., Anonymous Anonyymi said...

Terve !
Luin aamulla Vaasalaisia mielenkiinnolla ja huomasin että oli varastotiloista pulaa.
Ja oli myös arvosteluja tilojen vuoraajista. Minulla on firma, joka oli aikanaan ensimmäisiä kolmen AAA firmoja Vaasassa. Firman nimi on Oy RÖRMEKANO Ab ja toimii edelleen.Apu-toiminimenä on Waski Center. Osoite on Moottorikatu 14 65170 Vaasa Vaskiluoto.

Ei ole tarvinnut mainostaa. Tilat on uusia ja vuokralaiset huippu hienoja, mutta 01.05.2005 tulee omasta käytöstä vapaaksi 2 kpl a) 100 neliötä. Yhteyttä voi ottaa 0400-662850 Jorma Mikkonen
tai 0400-818007 Arja Mikkonen

 
At 2:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Senaattikiinteistöt tarjoaa 745 neliömetriä varastotilaa Wolffintieltä:
http://www.senaatti.com/plugin_toimitila.asp?siteID=1&docID=39&prem_ID=70

Vaasa Aipot Park tarjoaa yrityksille varastotilaa:
http://www.vaasaparks.fi/futura2.htm

Kysy myös Vaasan Kirjatyöntekijäin yhdistys:
http://www.qnet.fi/vaasanky/historia.html

 
At 2:04 ip., Anonymous Anonyymi said...

Vaasan satamassa on varastotilaa 35 000 neliötä. Tiloista Vaasan kaupunki
omistaa 10 000 ... Vaasa oli Suomen kolmanneksi vilkkain matkustajasatama
http://www.seacommand.fi/finnish/sm104.htm#vaasa

Googletappas sanoilla: varastotilaa vaasa

No, on myönnettävä, että varstotilaa myyvää firmaa ei ilmeisesti oile,mutta tilaa kaupungista löytyy.

Varastoville

 
At 12:22 ip., Anonymous Anonyymi said...

Koppivarastoja löytyy Markku-Kontti Oy:lta Myllärinkatu 22

 
At 4:56 ap., Blogger Unknown said...

louis vuitton outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, air jordan pas cher, prada outlet, chanel handbags, longchamp pas cher, longchamp, polo ralph lauren outlet, louboutin, gucci outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, longchamp outlet, nike air max, louboutin shoes, ugg boots, nike roshe run, louboutin pas cher, tory burch outlet, burberry, ralph lauren pas cher, michael kors, nike free, air max, nike outlet, cheap oakley sunglasses, louboutin outlet, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, ray ban sunglasses, kate spade outlet, jordan shoes, tiffany jewelry, oakley sunglasses, nike free, replica watches, ugg boots, nike air max, prada handbags, sac longchamp, uggs on sale, replica watches, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, longchamp outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tiffany and co

 
At 5:04 ap., Blogger Unknown said...

soccer shoes, vans shoes, louboutin, vans, herve leger, instyler, asics running shoes, hollister, ghd, lululemon, converse, birkin bag, nike roshe, hollister, mac cosmetics, north face outlet, new balance, ray ban, mcm handbags, hollister, nike huarache, insanity workout, celine handbags, nfl jerseys, nike air max, timberland boots, nike air max, chi flat iron, ralph lauren, babyliss, abercrombie and fitch, lancel, jimmy choo shoes, gucci, longchamp, nike trainers, soccer jerseys, converse outlet, oakley, beats by dre, mont blanc, baseball bats, iphone cases, wedding dresses, reebok shoes, p90x workout, bottega veneta, valentino shoes, ferragamo shoes, north face outlet

 
At 5:09 ap., Blogger Unknown said...

pandora charms, ugg,uggs,uggs canada, canada goose, supra shoes, karen millen, thomas sabo, juicy couture outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, moncler, louis vuitton, sac louis vuitton pas cher, swarovski crystal, wedding dresses, louis vuitton, swarovski, moncler, replica watches, canada goose, coach outlet, canada goose outlet, bottes ugg, moncler outlet, toms shoes, moncler, ugg pas cher, louis vuitton, pandora jewelry, moncler, moncler, moncler, canada goose outlet, montre pas cher, juicy couture outlet, pandora jewelry, marc jacobs, pandora charms, ugg boots uk, canada goose uk, canada goose, doudoune canada goose, links of london, moncler, hollister, canada goose, louis vuitton

 
At 10:32 ap., Anonymous Taina R said...

Hyvä että kuitenkin on mahdollista vuokrata varasto tarpeen tullen. Meillä myös olisi sellainen hakusessa täältä Turusta, sillä tytär on muuttamassa väliaikaisesti ulkomaille ja antaa asuntonsa pois. Huonekalut kuitenkin säästetään.

 

Lähetä kommentti

<< Home