Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!



Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


keskiviikkona, maaliskuuta 16, 2005

Juoruillaan

Torin ympäristö elää nyt ylikierroksilla

Minulle ei ole koskaan oikein selvinnyt mikä ero on huhulla ja juorulla. Elämä on opettanut, että juoru on tarkoituksellisen pahanilkinen kuulopuhe jostakin asiasta tai lähimmäisestä. Tässä jutussa on kysymys pelkästään myönteisistä kuulopuheista.


Huhu saa siivet
Syynä torinympäristön ylikierroksille ovat tyhjät ja tyhjentyvät tilat torin varrella. Suurimman mielenkiinnon kohteena on tietysti ns. Raflan kiinteistö. HMTT:n eli hevosmiesten tietotoimiston mukaan tiloihin muuttaa joko Hessburger tai Mäkkäri. Saman lähteen mukaan Hessu on vahvemmilla kuin kilpailijansa. Itse toivon, että tiloihin muuttaisi Mäkkäri. Ei siksi että jotenkin rakastasisin Mäkkärin roskaruokaa, vaan siksi, että näin vapautuisi upeata tilaa jollekin vielä paremmalle, joka voisi olla vaikkapa Vaasan ensimmäinen kunnollinen pihvipaikka.

Mäkkärin edessä sijaitseva Free Record Shop tyhjenee 1.4 mennessä. Mitään loppuunmyyntiä tuskin tulee. Ovet vain suljetaan ja levyt siirretään yrityksen muihin kohteisiin. Kiinnostavin kysymys on tietysti, että mitä tilalle? Niin mitä? vaasalainen ei osaa sanoa, mitä tulee tilalle, mutta ennustaa että toimintaa tulee jatkossa olemaan kahdessa kerroksessa. Nykyisen Free Records Shopin alakerrassa on nimittäin noin puolitoistakertaiset tilat maanpäällisiin verrattuna. Uusista vuokralaisista lienee luvassa tiedotustilaisuus jo aivan lähiaikoina, mutta viimeistään kuun vaihteessa. Sitäkin ennen saattaa tulla pari keskustaa koskevaa yllätysuutista.

Free Recordsin takana Hartmannin talossa sijaitseva Kultakeramiikka Oy lopettaa sekin 1.4. Vapautuneisiin tiloihin muuttaa bibi Vaasanpuistikolta. Muuton yhteydessä bibin ja Salkarin välille puhkaistaan oviaukko, mikä on aivan erinomainen ajatus. Bibibiltä vapautuneisiin tiloihin muuttaa Kaluste IN Rewel Centerin toisesta kerroksesta.

Kaluste IN´n seinänaapurina oleva Singer lopettaa toimintansa kauppakeskuksessa ja tilat yhdistetään. Näin kakkos kerrokseen saadaan huomattavan suuri ja yhtenäinen myymälätila, joka oikealla tuotesortimentilla nostaa koko kakkoskerroksen aivan uudelle tasolle, tietää HMTT. Vapautuneisiin tiloihin tulee… no, aivan kaikkea ei vaasalainenkaan tiedä, vielä.

HMTT:n uutisia
Saman lähteen mukaan Rewell Centerissä pizza- ja arnolds-yrittäjänä kunnostautunut Jarmo Valtari on kiinnostunut Rabbe Gröbblomin vuokraamista American Dinersin tiloista eli tuosta Citarin edessä sijaitsevasta kioskista. Valtaria varmasti viehättää ajatus että kioskin nurkalla voi myydä kesäisin vaikka mansikoita.

Jo nyt lähes koko Vaasan kauppatorin mansikkamyynti on Valtarin käsissä. Ei tarvitse edes olla ennustaja jos väittää, että ensi kesänä mansikka maksaa kaikissa torin myyntipisteissä yhtä paljon. Painotus on sanalla paljon. Hevosmiehet kutsuvat tätä kartelliksi.

Jos Valtari avaa tiloissa Rabben mainostaman Pizzeria Ristoranten, vapautuu yksi liiketila lisää Rewell Centerin toisessa kerroksessa. Tietysti sinne saattaa tulla uusi Koti-Pizza, mutta vieressä sijaitseva Foodi on myös yksi mahdollinen ehdokas ja Foodilta vapautuneisiin tiloihin jotain muuta. Esimerkiksi etnoruokaa myyvä kioski.

Hovipuistikon patsaat
HMTT tietää että kaikki järjestelyt pitäisi olla valmiina keväällä kun kävelykeskusta vihitään käyttöönsä. Silloin ovat myös Hovioikeudenpuistikon patsaat paikoillaan, joista tuleekin sitten uusi riekkumisen aihe kaupunkiin.

By the way: Tietääkö joku mitä tulee Rewel Centeriin tulevan Salen alakertaan, pelkkä varasto vai jotain muuta? vaasalainen kuuntelee mielellään kaupungin juoruja. Voit kertoa niistä anonyymisti tältä sivulta löytyvän linkin kautta. Kirjoita osoitekenttään: wanha (at) vaasalainen.com

Anonyymisti

Linkki häivyttää jälkesi 100 prosentin varmuudella. Tämän sivun materiaali on tekijänoikeuslain alaista. Jos lainaat tältä sivulta, niin muista mainita lähde.


Ota kantaa ja anna palaa! Klikkaan alapuolella olevaa comments linkkiä ja jätä anonyymiviesti tai viesti omalla nimelläsi. Voit lähettää jutun myös kaverillesi klikkaamalla kirjekuoren kuvaketta.

6Kommenttisi:

At 5:56 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kesäaikaan Vaasan kauppatorin suurin ongelma on juuri korkeat hinnat.

 
At 7:00 ap., Anonymous Anonyymi said...

Free Record Shop on mukavasti elävöittänyt keskustaa, tuoden levyostokset ihmisiä lähemmäs. Pisteitä täytyy antaa myös FRS:n erittäin sympaattiselle myymäläpäällikölle Panulle.

Ei taida kauppa vielä 1.4. poistua katukuvasta.

 
At 8:41 ap., Anonymous Anonyymi said...

Joo, ei taida poistua. Syy on kuulemma siinä, että vuokrasopimuksessa on jotain häikkää. Eli FRS haluaa ilmeisesti siirtää vuokrasopimuksen uudelle yrittäjälle ennen kuin ilmoittaa lopettavansa. Mutta lopettaa se, koska levynmyynti ei kannata tuossa paikassa.

 
At 4:56 ap., Blogger Unknown said...

louis vuitton outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, air jordan pas cher, prada outlet, chanel handbags, longchamp pas cher, longchamp, polo ralph lauren outlet, louboutin, gucci outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, longchamp outlet, nike air max, louboutin shoes, ugg boots, nike roshe run, louboutin pas cher, tory burch outlet, burberry, ralph lauren pas cher, michael kors, nike free, air max, nike outlet, cheap oakley sunglasses, louboutin outlet, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, ray ban sunglasses, kate spade outlet, jordan shoes, tiffany jewelry, oakley sunglasses, nike free, replica watches, ugg boots, nike air max, prada handbags, sac longchamp, uggs on sale, replica watches, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, longchamp outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tiffany and co

 
At 5:04 ap., Blogger Unknown said...

soccer shoes, vans shoes, louboutin, vans, herve leger, instyler, asics running shoes, hollister, ghd, lululemon, converse, birkin bag, nike roshe, hollister, mac cosmetics, north face outlet, new balance, ray ban, mcm handbags, hollister, nike huarache, insanity workout, celine handbags, nfl jerseys, nike air max, timberland boots, nike air max, chi flat iron, ralph lauren, babyliss, abercrombie and fitch, lancel, jimmy choo shoes, gucci, longchamp, nike trainers, soccer jerseys, converse outlet, oakley, beats by dre, mont blanc, baseball bats, iphone cases, wedding dresses, reebok shoes, p90x workout, bottega veneta, valentino shoes, ferragamo shoes, north face outlet

 
At 5:07 ap., Blogger Unknown said...

pandora charms, ugg,uggs,uggs canada, canada goose, supra shoes, karen millen, thomas sabo, juicy couture outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, moncler, louis vuitton, sac louis vuitton pas cher, swarovski crystal, wedding dresses, louis vuitton, swarovski, moncler, replica watches, canada goose, coach outlet, canada goose outlet, bottes ugg, moncler outlet, toms shoes, moncler, ugg pas cher, louis vuitton, pandora jewelry, moncler, moncler, moncler, canada goose outlet, montre pas cher, juicy couture outlet, pandora jewelry, marc jacobs, pandora charms, ugg boots uk, canada goose uk, canada goose, doudoune canada goose, links of london, moncler, hollister, canada goose, louis vuitton

 

Lähetä kommentti

<< Home