Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!



Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


keskiviikkona, helmikuuta 09, 2005

Tiedoksi surfaajille

Yhteistyölläkin tätä voi tehdä

Vaasalaisia sivu syntyi helmikuun ensimmäisen päivän vastaisena yönä 2005 oivalluksesta. Oivalluksen sisältö oli, että Vaasasta puuttuu sivu, missä on vaasalaisuuden kannalta keskeiset linkit. Lähinnä ajattelin viranomaislinkkejä ja weblogeja sekä seurojen ja yhdistysten sivuja. Minulla ei ollut työhön ryhtyessäni minkäänlaista käsitystä työn laajuudesta.

Nyt muutaman päivän aherruksen jälkeen tiedän enemmän. Työmäärä on musertavan iso. Teen tätä työtä luppoaikoina ja rakkaudesta tätä kaupunkia kohtaan. Otan mielelläni vastaan palautetta ja vinkkejä. Erityisesti minua kiinnostavat yksityisten vaasalaisten sivut. Jos haluat auttaa, niin lähetä meiliä. Voit tehdä sen myös anonyymisti. Linkit löydät sivun oikeasta reunasta sen yläosasta.

Valitettavasti en voi ottaa tälle sivulle kaupallisia linkkejä. Työmäärä olisi liian suuri. Tämä aiheuttaa myös jonkin verran ongelmia. Esimerkiksi koiraharrastus on samalla pienimuotoista- ja isompaakin bisnestä. Miten siis menetellä koiralinkkien kanssa kun kaikkia pitäisi kohdella tasapuolisesti?

Yritän noudattaa tervettä maalaisjärkeä. Muitakin ongelmia varmasti tulee matkan varrella, mutta sellaistahan elämä on.

Tämän sivun materiaali on tekijänoikeuslain alaista. Jos lainaat sivulta, muista mainita lähde. Isommissa lainauksissa pyydä lupa tekijältä e-maililla.

2Kommenttisi:

At 1:41 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hieno homma. En vain tiedä miten saat linkkejä mahdollisimman moneen paikkaan, niin että ihmiset voivat sitten klikailla sivullesi.

 
At 8:54 ap., Anonymous Anonyymi said...

Toukokuu 25.2005

Osuin tänne hyvällä säkällä kun sivulla oli vasta muutama juttu. Sen jälkeen olen käynyt vakituisesti.

Sivuston kehitys on ollut huikea. Olen myös kertoillut sivustasi kavereilleni ja jotkut niistä ovat myös vakkareita.

Onnea ja menestystä ja ennankaikkea jaksamista!

 

Lähetä kommentti

<< Home